Курабийките са прекрасни.Аз ги правя същите,но за по-практично и ефектно, отделям единия белтък,потапям тестяната курабийка първо в чинийката с белтък и след това в смес от захар и едро смляни орехи.Стават прекрасни! Да ви е сладко!:)))
11.12.2014 00:55
3
1
Иви
Колко горе-долу курабийки се получават!:)
26.08.2014 09:44
5
1
мариана
препоръчвам 1ч.ч. прясно мляко вместо киселото....стават невероятниии
06.12.2013 13:20
6
3
Таня
Наистина са перфектни, но според мен е по-добре с амонячна сода за набухвател и препоръчвам мас, вместо олио. Така остават меки за по-дълго време - даже колкото повече стоят, по-вкусни стават.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията