Тази рецепта коментираха

Анонимен
mariah
mariah
Страхотни са. Благодаря.
09.04.2015 21:08
3
1
Гери Милчева
Гери Милчева
Курабийките са прекрасни.Аз ги правя същите,но за по-практично и ефектно, отделям единия белтък,потапям тестяната курабийка първо в чинийката с белтък и след това в смес от захар и едро смляни орехи.Стават прекрасни! Да ви е сладко!:)))
11.12.2014 00:55
3
1
Иви
Иви
Колко горе-долу курабийки се получават!:)
26.08.2014 09:44
5
1
мариана
мариана
препоръчвам 1ч.ч. прясно мляко вместо киселото....стават невероятниии
06.12.2013 13:20
6
3
Таня
Таня
Наистина са перфектни, но според мен е по-добре с амонячна сода за набухвател и препоръчвам мас, вместо олио. Така остават меки за по-дълго време - даже колкото повече стоят, по-вкусни стават.
29.09.2013 13:01
7
2
стеф
стеф
Много бързи, лесни и не на последно място вкусни
06.08.2013 16:11
3
1

Последно коментирани от категорията

Маслени бисквити с мас2БисквитиМаслени бисквити с мас11
Христинка КолеваХристинка Колева99368103
Солени бисквити със сирена2БисквитиСолени бисквити със сирена11
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова6022k506
Пухкавите бабини курабийкиКурабийкиПухкавите бабини курабийки51
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова193475178
Слепени ореховки2ОреховкиСлепени ореховки21
Севда АндрееваСевда Андреева1k734995