Тази рецепта коментираха

Анонимен
Зина
Зина
Наистина лесен конфитюр,но не става ясно количеството на ябълките-3кг изчистени от семки и обелки или преди изчистването...
01.09.2014 18:48
1
1
1
Марин
Марин
Най-вероятно става реч за теглото на подготвените ябълки. Иначе е много относително. Количеството, което ще остане след изчистването може да варира в огромни граници, в зависимост от това какво ще остане от ябълките. А по отношение на рецептата, миналата година реших да пробвам новия си пасатор, като вместо с ренде, ябълките ги смлях с него. Струва ми се, че ползвах именно тази рецепта. Получи се страхотно! Не очаквах такава добра комбинация от ябълки и канела. Аз нямах такава на пръчици и ползвах на прах. Добавих и няколко круши и се получи много добре!
06.10.2014 11:03
7
1