Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз първо разбивам млякото и олиото. Става сравнително рядко смес, след като добавя подправките, разбивам отново за 30 сек. Става толкова гъста, че чак се отделя от стените!
08.11.2022 13:52
4
Zoja Todorowa
Zoja Todorowa
Възхитена съм. Невероятна рецепта. Сложих 1 супена лъжица прясно изцеден лимонов сок и чаена лъжичка горчица. Стана гъста и възхитително вкусна. МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!
14.02.2020 17:02
3
Lou Cifer
Lou Cifer
Получи се с една идея по - мека от очакваното. При майонеза с яйца, гъстотата ми е по - голяма?
25.12.2018 10:12
4
tikoev
tikoev
Стана супер! Сложих малко повече сол и лимонтозу! Благодаря ви за рецептата!
11.10.2014 13:04
5
1
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
това щях да кажа и аз че се нуждае от малко повече сол и лимонтозу за идеален вкус :)
05.05.2016 21:10
3
Крис
Крис
стана много добре! благодаря за рецептата. стегна добре, а като добавих и малко кисело мляко стана много лек и хубав сос за салати ;)
Поздрави
30.05.2014 17:38
4
3
Боян
Боян
Остана си течно, при всички опити, въобще не стегна.
24.01.2014 20:36
8
5
1
Потребител#219148
Потребител#219148
виж лимонтозуто
22.10.2019 20:12
1
Zhuli
Zhuli
стана прекрасна :-))
28.10.2013 20:57
1
елени
елени
За пръв път ми се получава майонезата.Стана стархотна!!!
13.11.2012 18:12
1