Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
стана ми супер вкусно!
14.09.2022 00:14
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Аз правих този щрудел с натрошени бисквити ,без грис и галета пак стана много вкусен
27.03.2016 21:17
1
Ана Испания
Ана Испания
Сигирно е много вкусно!На добър апетит...
02.12.2014 16:25
4
2
Марго
Марго
Използвах около 1,5кг ябълки, сладък и сух сорт, настъргах ги и ги сложих в гевгир да се отцедят, стисках ги с ръце докато са почти сухи, смесих ги с лимоновата кора и стафиди ( една шепа), добавих им канелата, и другите подправки. След това редих 2 листа кори, намазвах ги с масло, използвах силиконова четка,поръсих с настъргани орехи, кафява захар, около 1-2 с.л , поръсих с ябълките и навих на руло и така докато сместа ми свърши.
22.03.2014 06:15
15
2
Петрова
Петрова
Първо галетата със захарта и канелата се ръсят върху кората и върху тях се разпръскват настърганите ябълки и навиваш корите, не се обърква галетата с ябълките, те са водни и ще стане на клей
14.03.2014 17:12
5
1
Мишо
Мишо
това с водата не е вярно , ябълките изпускат страшно много сок даже е хубаво и в корите да се поръсят и с малко трохи от хляб за да попиват сока :3
24.12.2013 12:48
5
1
Фифи
Фифи
Захарта колко е не разбрах...
20.12.2013 17:49
5
мама Диди
мама Диди
И още: 6 бр. ябълки не е точно, защото са различни по размер. Аз влагам 1,5 кг обелени настъргани ябълки. Карамфилът добавете ако го обичате като подправка.Може и без него.
29.10.2013 15:07
6
мама Диди
мама Диди
Може към ябълките да се добави и малко галета
29.10.2013 13:45
4
1
1
Покажи всички подкоментари

Последно коментирани от категорията