Тази рецепта коментираха

Анонимен
anitram
anitram
Аз знам, че когато шоколадът се топи на водна баня никога не се слага масло, защото иначе шоколадът може да стане на буци.Слага се олио и то не в големи количества, а малко. :D
04.11.2014 19:46
1
Гергана
Гергана
за гланц мисля че маслото е по добрия вариант
12.03.2014 20:45
1
ДК
ДК
ужас само като видях комбинацият шоколад и олио ми стана ясно че няма нищо общо с оригиналните бонбони . хубавия шоколад се обработва с хубаво МАСЛО бе хора !!!
21.11.2012 16:55
5
5
1
Покажи всички подкоментари
гал4ето
гал4ето
изглеждат страхотно 6те ги пробвам скоро
24.02.2012 19:03
1
2
Мариела
Мариела
Стана наистина вкусно и интересно.Трябва да опитате. :)
10.02.2012 14:20
3