Това беше първата ми торта и стана уникално вкусна, всичките ми близки останаха много доволни и непрекъснато ме питат кога ще я направя отново! :)
09.11.2012 17:15
1
Ели
Тортата стана много вкусна.Изключително лесна за приготвяне.Аз също направих един блат и го разрязах на 2 части.Благодаря за рецептата.
09.11.2012 10:21
криска
Най -вкусната торта която съм яла!
06.10.2012 23:53
1
криса
Стана невероятна торта.Благодаря много за рецептата.Аз направих 1 блат и го разрязах с конец.
03.09.2012 16:48
Sari
Тортата е толкова лесна и вкусна , че само като я гледам на снимката ми потекоха лигите!!!Много ми хареса и е идеална за празници!!!Давам оценка на тортата 1000 , защото тортата е направо вълшебна!!!
28.06.2012 20:24
Reni
тази торта е толкова хубава и лесна!!!!!!!!!! не мога да ви опиша, правих я няколко пьти и всеки пьт става по хубава!!! благодаря за тортата
23.05.2012 18:57
1
Бисерка
Тортата е супер.И аз сиропирах двата блата с 1/2 ч.ч подсладено прясно мляко.Крема между двата блата направих без шоколад.Продуктите са за два блата.Наистина е лесна.
30.04.2012 09:20
Radost
Здравейте,днес видях тази рецепта и реших да изненадам съпруга си за наближаващия му рожден ден.
Та въпросът ми е тези блатове след като се изпекат разделят ли се на две или тортата в краиния си вариант е само с два блата?
Благодаря предвърително.
28.04.2012 18:52
Илияна Апостолова
Здравейте отново :) Днес направих тортичката. Сиропирах блатовете с малко топло подсладено мляко с какао, но около 1/2 чаша и за 2-та блата. Крема направих с млечен шоколад, а не с черен. Блатовете се пекат точно 20 мин. Има страхотен лек вкус на орехи благодарение на домашно приготвеното орехово олио- това най-много ми хареса в цялата торта- няма парченца ядки, а само аромат :) Страхотна стана, браво на Илария!!! :)))
25.04.2012 23:20
3
Денислава
да сладкарска, с Хопла става по-вкусна :)
25.04.2012 22:24
Денислава
Тортата става супер,аз също я правя за поводи няколко пъти вече и леко я сиропирам или с вода и захар или с компот
25.04.2012 22:23
Петя
Течната сметана трябва да бъде сладка .. нали ? А не сметана за готвене
25.04.2012 14:10
Василена
аз съм я приготвяла общо 3 пъти вече и един път сиропирах леко с Бейлис блатовете, след като изстинаха..получи се доооста добре, така че сиропирай, ако искаш, но не прекалявай с течността, за да не се разпадне.
24.04.2012 12:23
Илияна Апостолова
Искам да я направя вдругиден, но искам да попитам: не се сиропират блатовете? Струва ми се, че само крема няма да я направи достатъчно сочна.
23.04.2012 16:52
милка
по-добре спазвай точните пропорции - ако е по-голяма тавата, най-много да ти се получи по-ниска тортата, сиреч с 1 блат по-малко
Та въпросът ми е тези блатове след като се изпекат разделят ли се на две или тортата в краиния си вариант е само с два блата?
Благодаря предвърително.