Тази рецепта коментираха

Анонимен
лондончанка
лондончанка
Снимката не отгоеаря на рецептата,въобще,нещо не се впечатлих....
22.04.2014 14:24
9
йкфкф
йкфкф
Защо на картинката крема е шоколадое?
08.03.2014 15:43
1
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
защото не е за таз рецепта...кой е админ не знам, но на мен ми изтриха повечето снимки че били с лошо качество, като според мен си бяха ок, а тук...
06.05.2016 09:46
1
Роксана
Роксана
Поради липса на масло(за крема)използвах маргарин,но препоръчвам да не правите тази грешка като мен.Иначе сладкиша ми се получи задоволително добре.А за сиропа ми се видяха много 2ч.ч.вода и 2ч.ч.захар,затова ги намалих на 1:1.
22.11.2013 13:36
3
гкл
гкл
Щеше да е добре да се напише колко чаши захар се слагат в тестото и колко в сиропа...
16.11.2013 10:27
4
1
аз
аз
ами като не е такава рецептата а има по истинска моля напиши я
30.09.2013 08:52
aaa
aaa
на картинката е кафяв крема?????????
25.09.2013 15:31
1
Danie
Danie
Ами АЗ напиши ни рецептата за лондонслия сладкиш . Много съм любопитна да я изпробвам - моля те.
23.09.2013 21:58
1
АЗ
АЗ
Този сладкиш няма нищо общо с лондонския.Всяка година за 1-ви юни задължително го правя и рецептата не е такава.
08.09.2013 19:01
2
ЛД
ЛД
Този сладкиш няма нищо общо с лондонския
03.08.2013 09:15
2
1
Ves
Ves
На картинката изглежда много добре и вкусно, но само на картинка...
19.12.2012 12:07
2
Tsvet
Tsvet
Нещо не ми се получи на мен :(
03.02.2012 21:10
1
Тома
Тома
По същата логика не трябва да си приготвяш и домашна майонеза. Използвайте пресни яйца и няма от какво да се притеснявате.
11.11.2011 10:26
1
pep
pep

Кой би се осмелил да яде крем от сурови жълтъци ?
Точно така се хваща салмонелоза!
10.11.2011 13:03
1
тин
тин
Правим крема със сурови жълтъци, намазваме изстиналия сладкиш с крема и слагаме в хладилника.
09.11.2011 23:54
валя
валя
Крема само се разбива.
09.11.2011 16:34