Тази рецепта коментираха

Анонимен
Соня
Соня
Вкусен и лесен сладкиш!Хареса се на цялото семейство!
30.06.2016 12:10
6
К К
К К
Вкусно е!
17.05.2016 21:18
6
6
Петрова
Петрова
По добре да се допълни чашата с олио (1/2) с прясно мляко или дори с вода . Опитай!
22.02.2016 10:32
13
2
Ния
Ния
слаткишъте много хубав! много вкусен!
05.02.2016 17:29
7
3
Nea
Nea
супер вкусно!
05.02.2016 17:01
5
Нели
Нели
Сладкиша е невероятен! Рецепта с която можеш да експериментираш. Благодаря
02.01.2016 10:56
6
veselina
veselina
харесва ми супер е и е много яко
01.07.2014 19:47
3
2
Мирела
Мирела
Към содата малко оцет и не мирише.
06.03.2014 09:44
5
Mi-u
Mi-u
Някой пробвал ли е вместо сода да сложи бакпулвер?
15.02.2014 19:42
9
4
1
Покажи всички подкоментари
Валя
Валя
Благодаря за рецептата.Правя го вече няколко пъти и все е сполучлив.Правих го само по рецептата, след това със сини сливи и орехи,после с тиква и стафиди.
04.01.2014 14:41
13
2
Ками
Ками
Ако към тази смес прибавите 2 ябълки обелени и нарязани на кубчета оваляни в брашно и канела,ще останете много приятно изненадани.Успех.
07.12.2013 19:42
12
2
Надя
Надя
содата може да е само 1 ч.л.,иначе мирище гадно.Става и с настъргани ябълки и малко канела,останалото е същото.Това е единственият кекс,който обичам.
11.10.2013 20:24
4
1
Ася Иванова
Ася Иванова
Много добра рецепта, получи се много добре и много вкусен. Опитайте, бърз и лесен кекс .... Много благодарности за тази рецепта!!!!
06.10.2013 23:53
5
Янкова
Янкова
Имам една малка забележка.За да се постигне невероятният резултат ,на който всяка домакиня раз4ита, е нужно този "Бърз сладкиш за кафе" да се пе4е на температура 180 градуса -45 минути в средно голяма форма за кекс.Резултатът е поразителен .Стана невероятно вкусен .Препоръ4вам го горещо .Наистина си заслужава :))
04.10.2013 17:47
5
3
Роси
Роси
За да не потъват орехите,плодовете,корите от портокали и д.р се овалват в брашно и тогава се прибавят към тестото.
30.09.2013 15:42
4

Последно коментирани от категорията