утре ще го пробвам! Има ли значение мармалада какъв ще е
21.01.2016 20:36
15
6
niki
blata trqbva da e tanak:)
12.03.2015 13:04
8
2
violeta
Mnogo e hybavo stanza 4ydesno
10.03.2015 15:39
2
Ева
Получи се много добре. Направих половин доза и смесих брашно от лимец и пшенично брашно. За пълнеж сложих сладко от ягоди, но следващия път ще използвам по-кисело сладко, понеже така се получи доста сладък вкус за радост на децата.
14.12.2014 15:58
4
3
Жоро
получи се перфектно,преди да го навия го завих с още една кърпа отгоре за две минути,стана меко и се нави без проблем!
16.11.2014 17:27
10
4
Мария
Пълен провал.
22.10.2014 13:49
14
1
христина
Направих го точно по рецептата, но блата ми беше много твърт и въпреки мократа кърпа се начупи.
19.10.2014 17:41
11
4
1
Юлия
много си пекла
22.08.2015 18:57
9
Валя :)
получими се уникално,но ми се понапука докато го навивах :(
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията