Не за първи път правя кекс с мая.
Знам, че резултатът е много добър.Очаквах,че и този кекс ще се получи и не сбърках.Всички в къщи го харесаха.
07.03.2016 18:55
Мери
Кекс със суха мая, кой ще рискува пръв ? :))
29.01.2015 19:59
1
Ели
Аз пък ще добавя, че ми се вижда странно кекса да е с мая, и наистина, в такъв случай трябва малко повече информация, защото тогава млякото трябва да е топло, да се разбърка с маята и малко заха, за да шупне и т.н. действията, сопотстващи всички печива с мая.
22.03.2014 09:08
2
дейзи
изкам да питам млякото трябва ли да бъде предварително сварено и после на каква температура се сипва.
05.03.2014 13:26
Violeta
Колко повече информация трябва да има за един обикножен кекс?:)))
08.07.2013 15:08
1
1
Лин
Като новак ще ти кажа: много.
13.12.2013 13:49
5
1
petya
Представяте ли си как ще ми се получи, ако го правя за първи път? Или пускайте достатъчно информация за приготвянето или не публикувайте.
Знам, че резултатът е много добър.Очаквах,че и този кекс ще се получи и не сбърках.Всички в къщи го харесаха.