

Анонимен
А блатовете може ли да са от натрошени канелени бисквити?
16.04.2020 18:01

Крис
Страхотен е! Първоначално тортата стои суха, колкото повече време стои толкова по - сочна става, ябълките си пускат сока. Хубаво е да се избере по - сочен сорт ябълки.
10.03.2016 09:30

силвия димитрова
Сега го правя,но не видях да има яйца? Така ли трябва да бъде?
06.02.2015 10:38

Ваня
Великолепно! Наистина сполучлива и икономична рецепта. Благодаря на авторката!
23.08.2014 18:00

Светлана Ениджелян
Изключително сполучлива рецепта!!!Сладкишът е много вкусен и колкото повече стои става по-сочен и ароматен.Горещо го препоръчвам!
27.10.2013 18:18
1

Marieta Krasteva
Стана вълшебна! Аз я приготвих с ябълки и круши. Много, много е вкусна :)
15.10.2013 16:18

Пенка Илева
Моят вариант е вместо с ябълки, с круши. Става нещо вълшебно, особено когато крушите са по-сочни. Правила съм я и с ябълки, също много ми харесва!
13.10.2013 20:08

Соня
Стана суха и изобщо не се надигна, така ли трябва да бъде или аз нещо греша?
13.10.2013 17:52

mimi - burgas
перфектен и фин страхотен
29.08.2013 19:28

Дима
А с тиквичките,не стои ли блудкава,или ги подслаждате?
06.08.2013 23:46

Валентина
Става много вкусна и в друг вариант.Вместо с ябълки да се направи с тиквички.Невероятна е!
02.08.2013 14:26

Начинаещ
Имам един въпрос може да ми се смеете но все още съм начинаеща в кухнята.Грис-а не трябва ли да е запържен преди да се сложи в сладкиша..?
28.09.2012 14:03

Бойка
Наистина е много вкусен сладкиш, лек и не много сладък. Аз го приготвям по посочения начин, с тази разлика, че към ябълковата смес прибавям около 1/2 чаена чаша смлени орехови ядки. Канела не слагам, защото аз и моите хора не я обичаме. Вместо канела слагам една супена лъжица какао.И става много вкусен сладкиш и много лесен за приготвяне.
29.10.2011 19:02

Дора Йовчева
Благодаря Ви много за тази рецепта. Уникално лека и вкусна торта, а и се приготвя почти сама. Препоръчвам я горещо.
31.01.2011 23:49