Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Съгласна съм, че 15 мин е много. В бурканите има сол, оцет, захар - все продукти, които имат консервиращ ефект. Олио/зехтин добавям при сервиране и варя 5-7 минути, може и по-малко в херметическа тенджера.
04.10.2024 08:25
1
1
Анонимен
Анонимен
Аз я правя без олио, защото то гранясва за около месец. Разлика не усещам. Освен това ми се струва стерилизирането за 15 минути за дълго - когато го правя толкоз чушките и камбите омекват.
Рецептата е за "компотен" буркан.
04.11.2022 17:35
5
1
Анонимен
Анонимен
Не разбрах за буркани с каква вместимост са оцета , олиото ,захарта .Моля да поясните .
02.11.2022 09:12
4