Тази рецепта коментираха

Анонимен
diao
diao
vkusno li e ako ima daite
21.09.2015 15:02
3
na baba mi drenkite XD
na baba mi drenkite XD
lesno li stava
21.09.2015 15:01
2
Грозданка Георгиева
Грозданка Георгиева
Лепкавият сок се измива от ръцете много лесно с олио. Намазвате ръцете си с олио, разтривате и изплаквате с вода и веро.
21.05.2015 19:12
3
Гошо
Гошо
Супер !!!
27.04.2014 01:00
2
Veselin Ivanov
Veselin Ivanov
Някъде по другите рецепти, които четох в Нет-а пишеше, че трябва да се работи с гумени ръкавици, тъй като имало опасност от алергични реакции.Не се възползвах от съвета и за малко да съжалявам горчиво. Още при почистването и дупченето на плодовете ръцете ми започнаха да залепват.В случая си изпати домашната котка - наложи се да я преместя с лепнещите си ръце и Клеопатра/така се казва котката/ бая си изпати.Голяма част от зимното и кожухче остана по ръцете ми:)Какво ли не пробвах - сапун, спирт, пясък. Нулев резултат(:Тогава си спомних за препарата с който съпругата ми почиства керамичния плот на печката - СИФ/Ултра уайт крем с Блеч & микропартикъл/. Така се измъкнах от трагикомичната ситуация. А за синия камък не е необходимо да се притеснявате - все пак той не остава в сиропа, а се измива още два пъти с вряла вода. Както при гроздето, само дето него не го попарваме. Така де - "Ако ще е гарга да е рошава":)))
16.10.2013 22:09
4
3
Николина
Николина
Абе как ще слагате отрови в сладко, бе! Малко ни е пръскането на растенията, та и в сладкото.
Голяма работа какъв щял да бъде цвета.
24.08.2013 19:41
3
2
Николина Цветкова
Николина Цветкова
Правя в момента сладко от зелини смокини, но и аз не съм фен на химикалите и се съм сложила меден дъра бъраа
и син камък , а и не държа на цвета. Струва ми се , че съм прекалила съм водата за сиропа .Насивам в буркани и толкоз, че не чакат още 6 кг.
23.08.2013 19:51
2
христина
христина
В момента го правя,незнам кво ще стане,,,стриктно спазвам инструкциите,но ми е все едно за зеления цвят и не сложох меден сулфат /не съм фен на химичните ел. /Ще пиша когато стане готово,,,сега съм на финала слагам лимонтозу.Искам да попитам как да си изчистя съдовете,,,всичко лепи вср едно лепилп "кале "/едно време се използваше много /съм сложила,,,не мога с нищо да си изчистя съдовете,,,калви ли препарати не слагах,,,,бялото млечице,мн силно се оказа.....пишете,ако знаете
14.07.2013 12:24
4
пробвал от сладкото :)
пробвал от сладкото :)
Прекалено много е синия камък за 2 килца смокини.Има опастност от натравяне. Една щипка ще стигне. Но пък за първи път, може да се направят без него. Цвета не е същия...вкуса да ;) И са наистина вкусни. Но варенето си е доста. А снимката от статията няма нищо общо със сладкото от зелени смокини.
23.06.2013 23:17
6
2