Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Веси
Веси
Tечна готварска сметана ли?
03.11.2013 16:30
блага
блага
няма как да се получи ваобще ако искате медени кроасани - направете си обикновенни бабени кифлички с тесто което е с мая и прясно мляко и отгоре ги намажете с мед преди илислед като ги запечете !
02.09.2013 18:10
Мариела
Мариела
Няма как да стане, брашното е малко- при 300 гр. течност + 200 гр. масло 500 гр. брашно е за никъде. Или има грешка или някой си пише ей така...
02.09.2013 11:54
kati
kati
Рецептата изобщо не става!
20.08.2013 08:58
Ангелина
Ангелина
Много се разочаровах, нищо не се получи от рецептата. Като извадих тестото от камерата, където престоя 1 час и 50 мин, то не можеше да се разточи (първо беше твърдо, а след 1-2мин беше лепкава каша). Аз обаче не се отказвам лесно и въпреки това се опитах да оформя триъгълници и да навия кифлички ( с помощта на нож и шпатула). Изпекох ги на 180 градуса до зачервяване, но полученото нямаше вид на кифличка (беше се разтекло в безформена маса) и нямаше никакъв вкус, защото меда беше изтекъл. Незнам дали проблемът е в самата рецепта или иманужда от още доста брашно... Жалко за похабените продукти.
18.08.2013 21:21