Тази рецепта коментираха

Анонимен
Нана
Нана
След като се овалят в брашно се потапят във вода за кратко, непосредствено преди пържене - тогава са "по гръцки"
12.05.2015 15:20
3
Калоян
Калоян
БЪЛГАРСКИ пържени тиквички,а не на крадливите гърци.Имайте уважение към себе си Българи.
18.03.2014 07:51
7
2
Aни
Aни
ледът е за да станат по хрупкави така не ти изгаря и олиото по същия начин може да изпържете и шаран.И да не е лед водата трябва да е много студена.
24.08.2013 11:41
1
Нели
Нели
Не знам произхода на рецептата, но във всяка гръцка таверна се сервират....и наистина с дзадзики.
05.08.2013 22:45
1
Az
Az
Не знаех, че цял живот все по гръцки маниер съм пържила тиквичките. Така ги правеше майка ми, така и аз ги правя
01.08.2013 13:45
5
59685798
59685798
Твърдя, че са македонски.:))))
21.07.2013 15:20
5
Tanya
Tanya
Аз ги направих, много вкусни са, същите съм хапвала навън в ресторант Хепи!
17.07.2013 19:36
Тихомира
Тихомира
Защото така стават много хрупкави, като чипс.
15.07.2013 14:31
ЕМИ
ЕМИ
ЛЕДЪТ Е ЗА ВОДАТА,,,,,И КАКВО ДЕЙСТВИЕ ОКАЗВА СТУДЕНАТА ВОДА НА ТИКВИЧКИТЕ,,,СИГУРНО ТОВА Е ГРЪЦКОТО В РЕЦЕПТАТА...
30.06.2013 19:36
Нахалка
Нахалка
Ледът е, за да се охладят тия дето пускат рецепти с измислени имена!
30.06.2013 13:39
1
1
рени
рени
ледът е за челото,една нормална ,правилна и точна рецепта НЯМА
30.06.2013 11:05
1
диана
диана
Е кое точно им е гръцкото на нашите си пържени тиквички?.....
30.06.2013 07:28
emisra
emisra
Е защо пък гръцки? То това си българска рецепта!
29.06.2013 21:46
Alexandra
Alexandra
Интересно...А ледът за какво е??? :D
29.06.2013 20:32
kiki-riki
kiki-riki
Гръцки?!? Странно, и по български се приготвят по този начин. И естествено - поднесени с български таратор.
29.06.2013 19:06