Тази рецепта коментираха

Анонимен
Миро
Миро
Това се получи при мен , нищо общо със снимката !!! Стана много вкусно :)
08.09.2013 12:13
6
Roza Peneva
Roza Peneva
Мързелив тутманик.Харесвам го, но аз го правя с олио.
17.08.2013 12:03
Silvia
Silvia
Добре би било снимките да отговарят на рецептата
01.07.2013 11:56
6
Пепи..
Пепи..
Шупник-от бабино време-бъркана баница-
26.06.2013 10:33
1
Rosi
Rosi
Не ми харесва това ,че показвате баница ,а рецептата е за нещо съвсем различно.В моето семейство го познаваме под името Солен кекс.
26.06.2013 09:00
2
any
any
наистина снимката е от вита баница, няма нищо общо с рецептата, а за този тип теста е по-правилно за брашното да се пише че е ориентировъчно - до получаване на "кексово" тесто.
26.06.2013 08:05
1
николова
николова
защо слагате снимки които нямат нишо обшо с рецептите.
25.06.2013 22:00
1
поли
поли
Баницата по нашия край се нарича "бъркан тутманик",действително е много вкусна.Аз също слагам олио.И наистина снимката не е от тази рецепта.
16.05.2013 08:55
1
kami
kami
правя тази баница от години и гарантирам че е супер. аз слагам и 1/2 кафена ч. олио . брашното го слагам на око да се получи гъста каша .но определено това не е снимката на тази баница .
14.05.2013 18:52
1