Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Светла
Светла
Бутер тестото се нарязва на триъгълници. Като във всеки голям край на триъгълника се слага плънката. След, което навивате към острият ъгъл на триъгълника-така се получава формата на кроасан.
10.07.2015 12:31
6
mimety
mimety
не ми харесаха
05.05.2014 17:11
3
az
az
хах колко било лесно да ги загънеш във форма на кроасан,как не бях се сетила по-рано колко е елементарно
01.08.2013 12:29
3
2
Домашна
Домашна
Е какво му е "домашното" на кроасан от готово бутертесто?
05.04.2013 10:07
9
1
Яна
Яна
До анонимко: ами ако можеш да накълцаш 2 течни шоколада, значи има предвид течни шоколади.
07.10.2011 16:49
3
1
анонимко
анонимко
2 шоколада, тоест какви, течни, обикновенни ?
25.09.2011 12:35
1
4