Шопска супа от киселец

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
21/12/2010
"Жителите на равното Софийско поле ни изненадват приятно с тази вкусна и лесна за приготвяне Шопска супа от киселец "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо19 450
  • Преглеждания за месеца1399
  • Преглеждания за седмицата232
  • Коментари4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаният лук се задушава в мазнината и малко вода, като към него се прибавя и нарязаният киселец.

Когато омекнат, се разбъркват с препеченото брашно и се заливат с топла вода. Посолена, супата се сварява, а готова, се застройва с разбитото кисело мляко.

Рейтинг

5 9
4 0
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Тони
Тони
28.04.2014 14:26
Супер Супа!:)
0
0
Ема
Ема
06.04.2012 06:01
Прав сте! Ма с тоя киселец не става ли много кисела на вкус или брашното неутрализира вкуса?
0
0
Мечен
Мечен
05.04.2012 22:17
Тази супа трябва да се казва "Супа за черни дни". Идеална е за кризата)).
0
0