Шопска супа от киселец

21/12/2010
Галя
отГаляНовак
"Жителите на равното Софийско поле ни изненадват приятно с тази вкусна и лесна за приготвяне Шопска супа от киселец "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 778
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментари4 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаният лук се задушава в мазнината и малко вода, като към него се прибавя и нарязаният киселец.

Когато омекнат, се разбъркват с препеченото брашно и се заливат с топла вода. Посолена, супата се сварява, а готова, се застройва с разбитото кисело мляко. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 9
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Тони
Тони
28.04.2014 14:26
Супер Супа!:)
0
0
Ема
Ема
06.04.2012 06:01
Прав сте! Ма с тоя киселец не става ли много кисела на вкус или брашното неутрализира вкуса?
0
0
Мечен
Мечен
05.04.2012 22:17
Тази супа трябва да се казва "Супа за черни дни". Идеална е за кризата)).
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв