Есенна яхния

EfrosiaEfrosia
Джедай
468
747
10
1k
11/12/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 765
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки и го задушете в мазнината с малко топла вода.

Щом омекне, добавете ситно скълцания лук и чушка, а след малко и нарязания по-едро праз. Задушете до омекване и добавете настърганите домати.

Сипете скълцаните магданоз и копър и червения пипер. Накрая посолете на вкус и доварете на тих огън.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар