Бирена супа със свинско

Барфи
Барфи
Новак
23/11/2012
"Свинско и бира, но в течен вариант за ценители "
Приготвяне10 мин.
Готвене80 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо813
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г, нарязани на парчета
  • лук - 1 голяма глава
  • боб - 800 г смесени бобени зърна, може и от консерва, сварен
  • бира - 1 л тъмна
  • бульон - 500 мл телешки
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тиган и добавете нарязания лук и свинското. Разбърквайте регулярно за около 8 минути или докато лукът напълно омекне и месото се запържи отвсякъде.

Долейте бирата и бульона и оставете да къкри с полузатворен капак за около 60 минути. Залейте върху сварения боб и върнете на котлона. Оставете да къкри за още около 20 минути.

Поднесете бирена супа със свинско с препечен хляб.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар