Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Карбонада със соев сос и кашкавал

Карбонада със соев сос и кашкавал

EfrosiaEfrosia
Джедай
5062k11
Карбонада със соев сос и кашкавал1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • свинско месо - 1 кг свинско филе
  • соев сос - 100 мл
  • кашкавал - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете измитото свинско филе на филии и ги подредете в стъклена тава от йенско стъкло. Залейте ги със соев сос и ги оставете да престоят няколко часа.

След това долейте малко вода, колкото да покрие дъното на тавата и ги сложете да се пекат в предварително загряна умерена фурна с капак отгоре.

Вече изпеченото месо поръсете с настъргания кашкавал и запечете за още 5-6 минути без капак. Поднесете Карбонада със соев сос и кашкавал с гарнитура от зеленчуци.

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: