Плодово-зеленчукова салата с меден дресинг

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
562
10
1k
21/08/2012
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 351
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ягодите и зеленчуците се измиват и подсушават.

В купа се накъсва марулята и се смесва с руколата. Добавят се нарязания домат, ягоди и лук - на полумесеци.

Всички съставки за дресинга се разбъркват с телена бъркалка и се залива салатата.

Разбърква се и се оставя да престои за 15-20 минути на хладно преди да се поднесете.

Тази плодово-зеленчукова салата с меден дресинг е подходяща гарнитура за меса.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар