Ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пилешки сърца с гъби и вино

Пилешки сърца с гъби и вино

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Пилешки сърца с гъби и вино1 / 2
24/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Кой може да устои на толкова апетитно предложение? Със сигурност не и вие"

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 500 г
  • червено вино - 3 - 4 с.л.
  • гъби - 300 г пресни
  • лук - 4 глави
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • кимион
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте намасления сач и сложете в него почистените пилешки сърчица.

Добавете нарязания на колелца лук и ивичките гъби. Гответе до готовност на продуктите, овкусете със сол, пипер и кимион.

Налейте виното и капнете малко олио. Гответе, докато ястието остане само на мазнина и накрая овкусете със счукания чесън.

Поднесете сърчицата с гарнитура от варени картофи.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: