Постен щрудел

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
380
297
18/10/2017
"Когато щруделът е постен, не е грехота да си хапнете и две парченца от него "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 713
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги настържете на едро ренде. Прибавете орехите, канелата и галетата, разбъркайте.

В отделен съд смесете захарта, олиото и водата.

Постепенно прибавете пресятото с бакпулвера брашно. Разбъркайте много добре.

Изсипете половината от тестото в предварително намаслена и набрашнена тава. Отгоре разстелете настръганите ябълки.

Покрийте с останалото тесто и печете в умерено загрята фурна. Изчакайте щрудела да изстине, след което го поръсете обилно с пудра захар.

Комплект от три кръгли тави от алпака - 28см, 32см и 36см
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от алпака - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
18.99 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна. Алуминиевите тави могат да се използват при печене или за съхранение в хладилник.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар