Гювечета с картофи и топено сирене

ИларияИлария
Новак
578
176
33
715
04/08/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 998
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и нарязани картофи нарежете на кубчета и ги сложете да се задушават в широк тиган с малко вода за около 20 минути.

Нарежете морковите и ги смесете с картофите и запържените предварително в малко олио лук и гъби, както и с нарязаните червени печени чушки.

Разбъркайте всичко и разпределете в гювечета. Във всяко объркайте с 80 г топено сирене и подправки на вкус. Може да полеете с още малко мазнина.

Чукнете по едно яйце и сложете капаците. Пъхнете гювечетата с картофи и топено сирене да се пекат в силно загряна фурна за около 15-20 минути.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар