Дип от патладжани и фасул

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14885
05/10/2017
"И чипсът, и краставичките са двойно по-вкусни, когато ги поднесете с дип от патладжани и фасул "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо438
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете патладжана, обелете и го нарежете на парчета. Пасирайте го заедно с фасула, чесъна, меда, горчицата и соевия сос.

Смелете до получаването на гладък сос и овкусете със сол, зехтин и лимонов сок. Разбъркайте много добре.

Сосът е изключително подходящ за чипс и различни видове зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар