Начин на приготвяне
Вземете рибното филе и леко го овкусете с подправки. Отгоре по дължина разпределете стръкчета магданоз и тънки резени кашкавал за паниране или някакъв вид твърдо сирене.
Важното е да не се разтича от горещината прекомерно много. Отгоре сложете още едно рибно филе и притиснете леко. Нарежете напречно на отделни хапки.
Така получените мини сандвичи внимателно нанижете на клечки за зъби или по-големи дървени шишчета, все едно правите тропоска, но само с едно пришиване.
Всяко шишче овалвайте последователно и обилно в брашно, в разбити яйца и накрая в галета. Пускайте панираните рибни хапки да се изпържат до златисто в сгорещената мазнина. Поднесете с гарнитура от зеленчуци и резен лимон.