Домашната пица на мама

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
19
8077
21/07/2012
"Мама не е италианка по произход, но е такава по душа и тази вкусна пица го доказва "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 208
  • Преглеждания за месеца191
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе си средно голяма тава, поръсена с малко брашно. Разточете тестото и го изпънете по тавата.

Намажете отгоре с доматеното пюре, поръсете с малко риган и босилек и подредете филийки гъби. Сложете да се пече за 5 минути в загряна на 220 градуса фурна.

Извадете и отгоре подредете нарязан на полумесеци лук, царевица, нарязан на тънко колбас (шунка, бекон, салам). Натрошете отгоре сирене, поръсете отново с риган и босилек и по желание малко сол.

Разпределете настъргания кашкавал, полейте равномерно със струйка зехтин и върнете във фурната, намалена на 200 градуса да се изпече до готовност.

Малко преди това чукнете отгоре 2 яйца, разпределете малко почистени маслини по желание и върнете да се доизпече, докато яйцата стегнат.

Рейтинг

5 2
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар