Домашната пица на мама

21/07/2012
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886727
"Мама не е италианка по произход, но е такава по душа и тази вкусна пица го доказва "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 699
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе си средно голяма тава, поръсена с малко брашно. Разточете тестото и го изпънете по тавата.

Намажете отгоре с доматеното пюре, поръсете с малко риган и босилек и подредете филийки гъби. Сложете да се пече за 5 минути в загряна на 220 градуса фурна.

Извадете и отгоре подредете нарязан на полумесеци лук, царевица, нарязан на тънко колбас (шунка, бекон, салам). Натрошете отгоре сирене, поръсете отново с риган и босилек и по желание малко сол.

Разпределете настъргания кашкавал, полейте равномерно със струйка зехтин и върнете във фурната, намалена на 200 градуса да се изпече до готовност.

Малко преди това чукнете отгоре 2 яйца, разпределете малко почистени маслини по желание и върнете да се доизпече, докато яйцата стегнат.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар