Бисквити с мед

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
11/10/2012
"Отлепвате бисквитките, облизвате крема, залепвате ги и ги хапвате с настроение "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции30-40 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 382
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното заедно със содата, канелата и карамфила.

Яйцата се разбиват с меда и олиото.

Замесва се тесто, което се разточва на кора.

Режем кората на различни формички и нареждаме в тава за печене на разстояние една от друга. Тавата предварително сме намазали с мазнина.

Пекат се в умерена фурна.

След като са готови и вече изстинали ги слепваме с захарен крем, приготвен от пудра захар, масло и малко водичка.

Рейтинг

5 4
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Sfetla
Sfetla
19.10.2012 10:45
Няма смисъл да се хаби меда. При термична обработка губи ценните си качества. Препоръчвам вместо захар и мед, кафява захар, а за добиване на меден вкус - поизстиналите бисквитки могат да се намажат с малко разреден с вода мед.
1
0