Начин на приготвяне
Пресните картофи се измиват и почистват добре, след което се подсушават.
Олиото се загрява в дълбок незалепващ тиган с капак.
Сопват се картофите и се похлупват плътно с капака.
Запържват се на средна степен на котлона, като често тиганът се раздрусва, за да се запържат равномерно.
Оставете да се готвят 20 минути, раздрусвайки често и след това вижте дали са омекнали.
Добавете към сготвените вече картофи маслото, счукания чесън и всички останали подправки.
Слага се пак капака и се раздрусва леко за 2-3 минути на слаб огън.
Поднесете готовите друсани картофи с подправки с малко настърган кашкавал по желание.
Коментари
Незнам какво правиш с толкова много и разновидни подправки някой от които дори не са съвместими?