Салата с тиквички и извара

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147706
31/05/2012
Приготвяне80 мин.
Готвене10 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 676
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и нарязани тиквички запечете за кратко в намазнена тава във фурната.

Изпечените тиквички се потапят след това в марината, приготвена от оцет, зехтин, сол, счукан чесън, малко прясно смлян черен пипер и накълцан пресен копър.

Престояват 1 час така.

Изварата се разбива със сметанта и подправки на вкус.

Поднася се част от изварата в чиния, а отгоре част от маринованите тиквички.

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар