Начин на приготвяне
Разбийте много добре яйцата и захарта, докато се получи пухкав и гладък крем. Добавете ванилията и разбийте още малко.
Разтопете настъргания шоколад с маслото в съд на водна баня, охладете сместа и я добавете към яйчната при непрекъснато разбиване на ниска степен.
С помощта на шпатула разбъркайте с пресятото брашно със солта, колкото да се смесят. Не бъркайте прекалено много и накрая прибавете нарязаните орехи.
Сместа се изсипва в правоъгълна форма, намаслена и застлана с хартия за печен. Сложете да се в предварително нагрятата фурна на 180 за 25 минути.
Отгоре приготвеното брауни трябва да се получи леко светла коричка, а вътрешността да остане влажна и мека. Готовия браунис с орехи оставете да се охлади във формата. Отстранете хартията и нарежете на квадрати сладкиша с орехи.
Този какаов сладкиш с масло става супер!