Агнешко печено в мляко

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
306
5
786
16/04/2017
"Истинските майстори знаят, най-вкусното агнешко се прави с мляко. Затова опитайте, оценете и най-важното - хапнете с удоволствие "
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 275
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте парчето агнешко и подсушете. Сложете го в тавичката, в която ще печете и залейте с няколко лъжици мазнина и разтрийте.

Залейте с млякото и 1 к.ч. вода, покрийте с фолио и задушете във фурната.

Когато агнешкото омекне, намажете го с масло, което предварително сте разбъркали с лимонов сок и скълцан магданоз. Преди това направете леки прорези в агнешкото, като разпределите в тях мазнината.

Върнете агнешкото да се доопече.

Може да го поднесете с гарнитура от грах, зелен фасул или други зеленчуци.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар