Свински гулаш по сегедински

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
350
292
04/01/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 926
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото без кости се реже на малки парчета и се пържи в половината от маста.

В отделен съд се задушава, лукът, нарязан на дребно, към който се прибавя зелето, нарязано на тънко и дълго.

Когато омекне, нарежда се ред месо, ред зеле, поръсени с черен пипер и се залива с малко топла вода. Между зелето се ръси червен пипер.

Вари се на тих огън.

Няколко минути, преди да се снеме от огъня се залива с разбита сметана.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар