Зелено масло

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
307
5
786
28/03/2017
"Супер идея за практични домакини "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 142
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте мекота масло на крем и добавете в него лимоновия сок и винената киселина, както и скълцания ситно магданоз. Хубаво объркайте, за да може магданозът да се разпредели равномерно.

За почитателите на пикантните храни в маслото може да се добави люти зелени пиперчици, които предварително са почистени от семки и са направени на пюре.

Така приготвеното масло оформете като колбас с диаметър 3 см и грамаж около 200-300 г. Приберете го увито във фолио в хладилника или го сложете с ледена вода и после съхранявайте на студено.

Зеленото масло е особено подходящо за бифтеци, филе-миньон, медальони, пържена риба и панирани пилешки гърди например. От маслото режете парченце с дебелина около 0.5 см (15-20 г) и сложете върху ястието.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар