Панирани маслини

Боги
Боги
Новак
23/12/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 440
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслините почистете от костилките. Кашкавала и шунката настържете на пръчици на ренде.

Най-лесно става със средната приставка на ренде тип Бьорнер.

Във всяка маслина сложете по пръчица кашкавал и шунка. Загрейте мазнина за пържене.

Овалвайте маслините последователно в брашно, разбити яйца и накрая в галета.

Пускайте да се запържат равномерно до приятен кафяв загар.

По желание може да забучвате по 2-3 маслини на клечка за зъби и да ги панирате като шишчета.

Тези панирани маслини са идеално бирено мезе.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар