Панирани маслини

18/04/2012
Боги
отБогиНовак
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 158
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслините почистете от костилките. Кашкавала и шунката настържете на пръчици на ренде.

Най-лесно става със средната приставка на ренде тип Бьорнер.

Във всяка маслина сложете по пръчица кашкавал и шунка. Загрейте мазнина за пържене.

Овалвайте маслините последователно в брашно, разбити яйца и накрая в галета.

Пускайте да се запържат равномерно до приятен кафяв загар.

По желание може да забучвате по 2-3 маслини на клечка за зъби и да ги панирате като шишчета. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар