Пиле с ананас

EfrosiaEfrosia
Джедай
473
878
10
1k
07/04/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 404
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на хапки и сложете да се запържи в загряна мазнина, докато смени цвета си и добие приятен загар.

Добавете към него накълцания ситно лук и оставете да се запържи и той. След това добавете нарязания на парчета ананас, долейте виното и изчакайте да се поизпари алкохолът.

Прибавете меда и подправките на вкус, добре разбъркайте и оставете да се готви до готовност на пилешкото.

Пилето с ананас поднесете върху канапе от сварен и овкусен ориз или картофено пюре, приготвено от намачканите горещи сварени картофи с маслото и сол на вкус.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар