Пръчици от бутер тесто

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
25/01/2017
"Ей така, за похапване "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 452
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • бутер тесто - 1 опаковка
  • бекон - 300 г
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме тестото и го оставяме на стайна температура да се отпусне, но да е студено.

С помощта на остър нож го нарязваме на пръчици с дължина 10 см и широчина 1-2 см.

Намазваме ги с разбит жълтък от яйце.

Нарязваме бекона на съответстващи на тестото пръчици и ги съединяваме с него, като усукваме пръчиците.

Нареждаме в покрита с хартия за печена тава и печем във фурна на 200 градуса до порозовяване.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар