Друсан кебап

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k7361k
Друсан кебап1 / 2
31/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"И не пропускайте раздрусването в никакъв случай, защото в това е тайната на вкусния друсан кебап"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и лука. В тенджера загрейте олиото и запържете месото от всички страни.

Добавете към него лука, едро нарязаните чушки и домати, овкусете с подправките и накрая залейте с виното.

Захлупете тенджерата и оставете кебапа да се готви на бавен огън, като от време на време раздрусвате. Поднесете с червено вино.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: