Панировка за байганети

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
09/01/2012
"Пържени байганети, които имат нужда от много бира!"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо43 929
  • Преглеждания за месеца502
  • Преглеждания за седмицата46
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Байганетите се приготвят с паста Пат-а-фри. Първо отделете белтъците от жълтъците и разбийте жълтъците с бирата. Прибавете брашното и разбъркайте, докато се получи еднородна смес.

Внимателно разбъркайте с разбитите на сняг белтъци добавете щипка сол. Парченцата сиренца се овалват първо в брашно, след това в панировката и се пържат в сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 5
4 12
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
мир
мир
11.12.2014 20:02
сместа от жълтъците с бира и брашно после се смесват със разбитите белтъци така ли
7
1
Мими
Мими
23.10.2014 22:13
много вкусно стана
0
0
:)
:)
11.07.2014 16:18
много вкусна стана:)
2
0