Тас кебап с телешко месо

МаринаМаринаНовак
26/01/2010
"Усещате ли аромата на крехко телешко месо в богат сос?"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо63 216
  • Преглеждания за месеца382
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите, дафиновия лист, зърна черен пипер, сол на вкус, щипка захар, олиото.

Налива се вода 4 пръста над продуктите. Вари се на силен огън за 10 минути, след което на умерен, за още 40 минути.

Сервира се с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 5
4 8
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кики
кики
23.02.2013 18:19
чудесно е!
2
0