Зелен фасул чорба

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
19/12/2011
"Вкусна чорба, която засища, а и сгрява душата!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо92 277
  • Преглеждания за месеца2227
  • Преглеждания за седмицата588
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в тенджера и сложете да се задушат последователно ситно нарязания лук и брашното.

Щом брашното леко се запържи добавете червения пипер, почистения фасул, нарязан при нужда, както и ситно нарязаните домати и чесън.

Долейте в тенджерата около 1, 2 л топла вода и посолете на вкус.

Оставете да ври на умерен котлон до омекване на зеления боб.

Накрая снемете от котлона и поръсете с черен пипер и накълцан магданоз.

Рейтинг

5 8
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#237403
Стана перфектна, е добавих 50гр. краве масло, за плътност. Благодаря!
0
0
Кремена Коева
Направих супичката,ухае страхотно! :)
2
0
Марче
Марче
26.03.2015 09:49
Чудесна лесна рецепта, благодаря
2
0