Рибен пастет с авокадо

КристиКристиНовак
06/12/2011
"Пастет от сьомга, който няма търпение да бъде намазан на препечена филийка "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 044
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - солена 200 гр.
  • авокадо - 200 гр.
  • вино - 2 с. л.
  • лимонов сок
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме 3/4 от сьомгата на пюре.

Добавяме почистеното и нарязано на парченца авокадо и се доразбива. Прибавяме виното, лимоновия сок, солта и пипера. Разбиваме докато сместа заприлича на гладък рядък тъст сос.

Останалата сьомга нарязваме на тънки филийки, които нареждаме около пастета.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Георгиева
Георгиева
29.11.2012 19:50
НЕВЕРОЯТНО!!!
0
0