Сребърен кекс

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
07/07/2016
"В книгата с най-добри рецепти за кекс дописваме и рецептата на Севда за мек и вкусен сребърен кекс "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 249
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме белтъците на гъст сняг с половината захар.

В купа разбиваме омекналото масло с останалата захар и прибавяме ванилиите и брашното малко по-малко. Постепенно прибавяме и белтъците, като бъркаме внимателно, за да не спаднат.

Изсипваме тестото в намаслена форма и печем в загрята умерена фурна до готовност.

Сервираме поръсен с пудра захар.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар