Панирано пиле в нишесте

02/06/2016
"Месо? Панирано? В много мазнина? Ооо, да, дайте го насам И да не забравите да кажете Благодаря на Севда за поредното страхотно вкусно предложение "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 614
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме пилето. Нарязваме го на парчета.

От соевия сос, водката, нарязания на едро лук и скилидки чесън приготвяме марината и в нея оставяме парчетата месо да престоят 24 часа в хладилник.

Изваждаме месото и го овалваме в нишестето.

Пържим пилето на маслена баня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар