Панирано пиле в нишесте

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
591
959
510
02/06/2016
"Месо? Панирано? В много мазнина? Ооо, да, дайте го насам И да не забравите да кажете Благодаря на Севда за поредното страхотно вкусно предложение "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 896
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Панирано Пиле

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме пилето. Нарязваме го на парчета.

От соевия сос, водката, нарязания на едро лук и скилидки чесън приготвяме марината и в нея оставяме парчетата месо да престоят 24 часа в хладилник.

Изваждаме месото и го овалваме в нишестето.

Пържим пилето на маслена баня.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар