Арабско реване

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
12/10/2011
"Арабско реване в стила на най-добрите сладкиши на Ориента "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо84 563
  • Преглеждания за месеца265
  • Преглеждания за седмицата30
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта до гладък крем и постепенно прибавяйте брашното, предварително пресято с бакпулвера.

Разбъркайте с киселото мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна.

Изпеченото реване полейте със плодов сироп по избор. Използвайте сока на компот от кайсии, праскови или други плодове.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 15
4 10
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Кристиана
Кристиана
28.06.2015 19:40
Здравейте,
На каква температура печете реването и на вентилатор или без?
Поздрави, рецептата изглежда доста лесна, тази вечер мисля да я тествам :)
0
0
IsakRace
IsakRace
10.07.2015 21:27
175gr
3
0
Берта
Берта
16.10.2011 16:19
Няма да е никакъв проблем. Ако искате, добавете плодова есенция. :)
4
0
Maddi
Maddi
16.10.2011 13:34
Ако сложим лимонови настъргани кори проблем ли ще е ?
1
1
илив
илив
18.02.2014 15:45
не не е проблем
0
0