Пиле с кокосово брашно

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
579
959
475
26/04/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо667
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го посоляваме. В сух тиган запичаме кориандъра за кратко и го счукваме в хаванче.

В тиган разтопяваме 30 г масло и с тях запържваме наситнения лук до златисто, вадим го. Към мазнината добавяме останалото масло и в него запържваме пилето, когато стане златисто, прибавяме кокосовото брашно и подправките, разбъркваме и прехвърляме в огнеупорен съд с капак, с който ще го сервираме.

Прибавяме лука и киселото мляко, разбъркваме и оставяме да поври на слаб огън, докато остане на мазнина.

Сервираме с ориз или гарнитура по избор.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар