Панирани кренвирши

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
601
959
511
16/05/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 145
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и срязваме кренвиршите на две.

В купа разбиваме двата жълтъка, прибавяме брашното, олиото и сол, разбиваме и сипваме бирата.

Получаваме каша, към която прибавяме предварително разбития на сняг белтък.

Потапяме кренвиршите в тази смес и ги пържим в сгорещено олио.

Механично метално сито за хубаво тесто-23%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
9.00 лв.
6.93 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар