Яйчен пудинг с грис

11/04/2016
"Някой иска ли допълнително?"
Приготвяне50 мин.
Готвене45 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо873
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме гриса в подсоленото с щипка сол мляко и го охлаждаме.

Прибавяме лимоновата кора, отцедените и ситно нарязани плодове от сладко, стафидите и жълтъците, разбъркваме. Накрая прибавяме разбитите на твърд сняг белтъци.

Изсипваме сместа в намазана форма и варим 45 минути на водна баня.

Поднасяме с разреден плодов сироп, смесен на вкус с коняк или ром или със сладък сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар