Зеленчуково-рибен пастет

Dark AngelDark AngelНовак
16/08/2011
Приготвяне140 мин.
Готвене15 мин.
Общо155 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 126
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всички зеленчуци и ги задушете в зехтина, като започнете от праза, чушките, спанака и тиквичките. Щом омекнат се овкусяват със сол, кимион и черен пипер.

Накиснете желатина във вода, разтопете го на котлона и го добавете към зеленчуците. Към тях се сипва и рибата, накълцания магданоз.

Всичко се пасира леко без да се превръща на еднородно пюре. Трябва да има по-големи късове от съставките. Разпределете в купички и оставете за 2 ч. в хладилника.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
bluekaty
bluekaty
23.08.2011 12:26
Браво! Страхотна рецепта.
0
0